Vodafone si Revolut Anunta ce dau GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Vodafone Revolut Anunta GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Vodafone si Revolut anunta in mod oficial ceea ce dau gratuit romanilor chiar acum, cele doua companii colaborand pentru a le oferi clientilor grupului de telecomunicatii posibilitatea de a primi 100 de LEI gratuit, dar si 2 luni de acces gratuit la abonamentul premium al institutiei financiare, chiar de la activarea campaniei.

Vodafone a avut aceasta campanie disponibila acum cateva luni de zile, cand le-a oferit clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi 100 de LEI si 2 luni de Revolut premium gratuit in momentul in care au platit o factura, sau au reincarcat o cartela folosindu-si cardul emis de catre platforma financiara.

Banii pe care Revolut ii promite clientilor Vodafone Romania sunt transferati direct in contul lor din platforma, astfel ca ii veti putea folosi de acolo pentru orice anume doriti, deci aveti oportunitatea de a plati, sau cumpara, orice chiar acum, asa ca merita sa va uitati cu atentie la aceasta promotie foarte interesanta.

Vodafone Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la oferta care este disponibila pentru romanii care au carduri de la Revolut, insa pentru a o activa este nevoie sa intrati in aplicatia MyVodafone, asa ca trebuie sa o aveti instalata, si sa activati un cont in cadrul sau, daca nu aveti deja un cont activ.

Încă nu ai Revolut? Deschide-ți contul, fă o primă plată de factură sau reîncarcă cu cardul Revolut din aplicația My Vodafone si primești un bonus de 100 lei direct în cont, plus 2 luni de Revolut Premium. Intra in aplicatia MyVodafone si activează oferta!