Clientilor ENEL li se Transmit 2 IMPORTANTE Notificari Oficiale pentru Romania

Clientilor ENEL Transmit 2 IMPORTANTE Notificari Oficiale Romania

ENEL, companie care are grija ca foarte multi romani sa aiba electricitate si gaze naturale in propriile case in fiecare luna, le transmite tuturor celor care platesc pentru servicii faptul ca exista in momentul de fata doua modalitati prin care se stabilesc valorile conventiei de consum, in baza careia se fac si facturarile automate.

ENEL explica mai jos ca prima modalitate prin care se stabilesc aceste valori are la baza consumul din locatia noastra in cursul anului precedent, in timp ce a doua are la baza profilul de consum specific determinat de catre operator pentru locul de consum, ambele fiind independente de vointa noastra, din pacate.

Exista o a treia modalitate pentru stabilirea valorilor din conventia de consum pentru ENEL Romania, iar aceasta are la baza informatii pe care noi dorim sa le avem stabilite pentru aceasta in momentul in care semnam contractul pentru furnizarea energiei electrice si gazelor naturale de catre compania din Romania.

ENEL Romania explica mai jos ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste doua metode specifice de stabilire a valorii conventiei de consum, si e important sa le avem in vedere, iar asta pentru ca in baza lor se realizeaza si factura pe care trebuie sa o platim luna, de luna, la companie in baza acestor date.

Consumului de energie electrică înregistrat la locul de consum în perioada similară a anului precedent sau a consumului de energie electrică determinat, ținând cont de cele mai recente citiri efectuate de operatorul de distribuție; Profilului de consum specific, determinat de operatorul de distribuție pentru categoria de clienți finali din care faci parte, în cazul în care pentru locul tău de consum nu există înregistrat un istoric de consum.

La semnarea unui contract nou declari cantitățile de energie electrică pe care estimezi că le vei consuma, în medie, în fiecare lună. Pe baza acestora, furnizorul tău de energie va emite facturile, doar în cazul în care tu nu ai transmis indexul de consum către acesta sau în cazul în care contorul tău inteligent nu este înrolat în sistemul de telecitire.