SCHIMBARILE BRD Romania Anuntate Oficial Tuturor Clientilor din Romania

SCHIMBARILE BRD Romania Anuntate Oficial Tuturor Clientilor Romania

BRD Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu schimbarile pe care le-a implementat, si dupa cum puteti vedea mai jos in momentul de fata, banca a hotarat ca romanii sa aiba posibilitatea de a scpa de drumurile la banca pentru anumite actiuni care acum pot fi facute direct din aplicatia YOU BRD.

BRD Romania explica mai jos faptul ca incepand din acest moment, aplicatia YOU BRD le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a isi actualiza datele personale direct din propriul telefon iPhone, sau Android, fara a mai fi necesar un drum la banca pentru realizarea acestui lucru, asa cum se intampla pana acum.

Mai mult decat atat, o noua versiune a aplicatiei YOU BRD, a celor de la BRD Romania, a fost lansata de catre banca, aceasta avand implementate o serie de schimbari pe care le puteti vedea listate mai jos, ele fiind minore, dar suficiente pentru ca, per total, experienta de utilizare a aplicatiei sa fie imbunatatita.

BRD Romania incarca sa le ofere clientilor din Romania doar cea mai buna experienta cand vine vorba despre folosirea aplicatiei YOU BRD, astfel ca o actualizeaza constant cu schimbari menite sa indeplineasca acest obiectiv, insa desigur ca printre acestea se mai strecoara si alte schimbari importante pentru experienta generala de utilizare.

YOU BRD te ajută să salvezi timp și să eviți drumurile la bancă! De acum îți poți actualiza adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon de oriunde te-ai afla prin aplicația YOU. Bine ați venit la o nouă versiune de YOU, în care am făcut câteva optimizări și am inclus opțiunea ratei pe care le experimentați direct din aplicație.

Ne vedem curând pentru următoarea actualizare. Până atunci, bucurați-vă de simplitatea și eleganța aplicației noastre de banking online, pentru o viață mai simplă și o experiență de utilizator mai bună.