Masurile Kaufland foarte IMPORTANTE pentru Clienti cu Schimbari in Magazinele Romanesti

Masurile Kaufland IMPORTANTE Clienti Schimbari Magazinele Romanesti

Kaufland, una dintre companiile din Romania care are un vast lant de hypermarket-uri in toata Romania, a anuntat o serie de masuri foarte importante care vizeaza magazinele romanesti, iar asta pentru ca vorbim despre gratuitati care vor fi oferite oricaror dintre romani care decid sa cumpere produse din ele.

Kaufland vorbeste mai jos despre o serie de noi beneficii foarte importante care vor fi disponibile oricaror clienti care au un Kaufland Card facut deja, iar asta pentru ca numai cei care isi scaneaza cardurile la casa de marcat atunci cand cumpara ceva din magazine, vor putea beneficia si de aceasta promotie speciala.

In baza informatiilor de mai jos, cei de la Kaufland Romania le spun tuturor romanilor ca in cadrul sectiunii “Pentru Mine” din aplicatia Kaufland vor putea alege o serie de vouchere pentru produse care le sunt oferite gratuit daca aleg sa faca saptamanal achizitii din locatiile sale de minim 50, 100, sau 150 de LEI.

Kaufland Romania explica mai jos ce anume trebuie sa faca oricare dintre clientii din Romania pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala in momentul de fata asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce ni se spune, pentru a sti si cum anume trebuie sa procedati pentru a putea castiga tot ceea ce ne este oferit.

Scanează Kaufland Card Digital de fiecare dată când mergi la cumpărături. În fiecare zi de miercuri, la secțiunea ”Pentru mine” din aplicația Kaufland, găsești voucherele săptămânii. De miercuri până sâmbătă, atinge pragurile de 50, 100 și 150 de lei pe bara de progres disponibilă în aplicație, iar noi te recompensăm, pentru fiecare prag atins.

Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate. Promoția este valabilă doar prin scanarea propriului Kaufland Card la casa de marcat înainte de efectuarea plății. Dacă nu se întrunește condiția intervalului de cumpărături miercuri-sâmbătă, atunci voucherul dispare din aplicație. Reducerea este valabilă o singură dată, pe un singur bon fiscal, în perioada ei de valabilitate.

Masurile Kaufland IMPORTANTE Clienti Schimbari Magazinele Romanesti scanare