5 SCHIMBARI ale WhatsApp Anuntate in mod OFICIAL pentru iPhone si Android

5 SCHIMBARI WhatsApp Anuntate mod OFICIAL iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori la nivel global in momentul de fata, depasind 2 miliarde de oameni care folosesc lunar aplicatia de pe iPhone si Android, a anuntat 5 schimbari importante care sunt facute in mod oficial pentru intreaga lume, chiar din acest moment.

WhatsApp a implementat toate aceste modificari pentru statusurile pe care le putem publica in cadrul aplicatiei, astfel incat utilizatorii sa aiba mai multe motive sa comunice mai usor starile prin care trec, ideea in sine fiind una destul de buna, insa ramane de vazut si cata lume se va folosi de aceste noutati.

5 SCHIMBARI WhatsApp Anuntate mod OFICIAL iPhone Android noutati

Selector de audienta

Este posibil ca fiecare statut pe care îl partajați să nu fie întotdeauna potrivit pentru toate persoanele dvs. de contact. Vă oferim flexibilitatea de a vă actualiza setările de confidențialitate în funcție de stare, astfel încât să puteți alege cine vă vede starea de fiecare dată când o actualizați. Cea mai recentă selecție de public va fi salvată și utilizată ca valoare prestabilită pentru următoarea ta stare.

Mesaje vocale pentru Status

Introducem posibilitatea de a înregistra și partaja mesaje vocale până la 30 de secunde în starea WhatsApp. Starea vocală poate fi folosită pentru a trimite mai multe actualizări personale, mai ales dacă vă simțiți mai confortabil să vă exprimați vorbind, mai degrabă decât tastând.

Reactii pentru Statusuri

Adăugăm reacții de stare pentru a oferi o modalitate rapidă și ușoară de a răspunde la actualizările de stare de la prietenii și contactele apropiate. Aceasta a fost funcția numărul 1 dorită de utilizatori, după lansarea Reactions anul trecut. Acum puteți răspunde rapid la orice stare glisând în sus și atingând unul dintre cele opt emoji-uri. Desigur, puteți răspunde în continuare la o stare cu text, mesaj vocal, autocolante și multe altele.

Notificare de Status nou pentru profil

Cu noul inel de profil de stare, nu vei pierde niciodată un status de la o persoană dragă. Acest inel va fi prezent în jurul imaginii de profil a persoanei de contact ori de câte ori acesta distribuie o actualizare de stare. Acesta va fi vizibil în listele de chat, listele de participanți de grup și informațiile de contact.

Link previzualizări pentru Status

Acum, când postați un link cu privire la starea dvs., veți vedea automat o previzualizare vizuală a conținutului linkului, la fel ca atunci când trimiteți un mesaj. Previzualizările vizuale vă fac starea să arate mai bine și, de asemenea, oferă persoanelor de contact o idee mai bună despre ce este linkul înainte de a face clic.

Aceste actualizări au început să fie distribuite utilizatorilor la nivel global și vor fi disponibile pentru toată lumea în săptămânile următoare. Așteptăm cu nerăbdare ca oamenii să se bucure de aceste noi funcții de statut în curând.