Survivor Anunta Noua Decizie IMPORTANTA Luata pentru Concurenti

Survivor Anunta Noua Decizie IMPORTANTA Luata Concurenti

Survivor a anuntat astazi o noua decizie foarte importanta luata pentru concurentii din cel mai popular reality show al momentului in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre debutul votului pentru concursul care inca este in plina desfasurare, si daca vreti sa va sustineti favoritii, e bine sa votati pe cine doriti.

Survivor spune deasemenea ca si al doilea joc pentru imunitate va avea loc tot astazi, astfel ca vom vedea cine va castiga de aceasta data imunitatea foarte importanta care va impiedica eliminarea cuiva din cadrul competitiei, asa ca merita sa va uitati cu atentie la ceea ce se va intampla in aceasta seara.

Dupa cum prea bine stiti deja, Survivor Romania este difuzat in cate 3 episoade in fiecare saptamana, la ora 20:30 in zilele de luni, marti, miercuri, cu episoadele disponibile cu doar o zi inainte in cadrul platformei de streaming video la cerere VOYO, asa ca puteti sa vedeti spectacolul cu mult inaintea altora.

Survivor Romania continua cu echipe puternice, si provocari pe masura asteptarilor, astfel ca e bine sa va uitati cu atentie si cum puteti sustine concurentii favoriti pentru a-i ajuta sa avanseze in competitie pentru a ajunge sa aiba sana de a castiga premiul cel mare, care este oferit de catre Vodafone acum.

Astăzi se va da START vot!! Totodată, se va juca al doilea joc pentru imunitate. Care trib va câștiga de această dată ? Nu rata Survivor luni, marți și miercuri, de la 20:30 la PRO TV și cu o zi înainte pe VOYO.