Beneficiul E.ON foarte IMPORTANT de care NU Stiu foarte Multi Clienti

Beneficiul E.ON IMPORTANT NU Stiu Multi Clienti

E.ON, una dintre companiile foarte importante din Romania care are un numar mare de clienti carora le furnizeaza energie electrica si gaze naturale, le ofera tuturor dintre ei un beneficiu foarte important despre care ar trebui sa stie ei, iar asta deoarece le ofera posibilitatea de a-si accesa contractele de consum foarte usor.

E.ON vorbeste mai jos despre modalitatea foarte simpla prin care putem sa vedem contractele de furnizare pe care le-am semnat cu compania, totul fiind oferit prin intermediul platformei MyLine, aplicatia pentru iPhone si Android fiind disponibila sub acelasi nume in momentul de fata de la companie pentru clienti.

Conform celor de la E.ON Romania, putem sa descarcam contractele de furnizare a energiei in format PDF pentru a le citi usor oriunde, iar in baza acestei functionalitati putem sa vizualizam foarte rapid conditiile in baza carora ni se furnizeaza energia electrica de catre companie in fiecare luna.

E.ON Romania a implementat in cadrul platformei MyLine o multitudine de functii importante despre care trebuie sa stie clientii din toata tara, iar asta pentru ca ei pot sa evite mersul in magazine, sau asteptatul la telefon pentru a face o varietate de lucruri, asa ca e important sa aveti in vedere ceea ce ni se spune.

Acum găsești în contul E.ON Myline toate contractele pe care le ai cu noi. Vezi prețurile din contract, perioada de valabilitate și poți descărca contractul în format PDF. Găsești totul într-un singur loc, fără hârtie irosită, fără documente rătăcite prin casă și fără stres. Aruncă o privire chiar acum în contul tău E.ON Myline