America Express face Anuntul de ULTIMA ORA care a Surprins Multi Fani

America Express Anuntul ULTIMA ORA Surprins Multi Fani

America Express, unul dintre cele mai urmarite reality show-uri din Romania in momentul de fata, la mare concurenta cu Survivor, a facut un anunt foarte important care ii vizeaza pe fanii din toata Romania, iar asta deoarece dezvaluie faptul ca in cursul acestei seri se va intra in ultima etapa mexicana din show.

America Express este difuzat in fiecare zi incepand cu ora 20:30 pe Antena 1, iar oricare dintre cei care vor sa urmareasca vedetele favorite la lucru, vor avea ocazia de a face acest lucru in ultima etapa din Mexic incepand cu ora de difuzare, si sunt pregatite foartemulte surprize pentru noi in momentul de fata.

Cei de la America Express au dezvaluit cine a castigat a doua imunitate in emisiunea anterioara, dar si cei care au terminat primii runda anterioara, asa ca stiti si la ce va puteti astepta, intr-o anumtia masura, de la emisiunea care va fi difuzata in aceasta seara, surprizele pregatite fiind pe masura dorintelor fanilor.

America Express inca mai are destule etape pe care le vom vedea in cursul saptamanilor urmatoare, incepand cu ora 20:30 in zilele de luni, marti, miercuri, astfel ca vom avea destule de vazut de la vedetele pe care le iubim, si totul pana la ultimul episod in care va fi dezvaluit marele castigator al premiului.

Intrăm în ultima etapă mexicană! America Express, cursa pentru ultima șansă AZI 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY #AZI Afli. Zâmbești. Iubești Antena 1. Bordea și Cortea au câștigat a doua imunitate din ultima etapă din Mexic. Cei care au terminat primii jocul și au câștigat amuleta au fost Puya și Melinda, deși mare parte din cursa pe apă Jean și Dinu au condus.