Masura Orange de URGENTA Anuntata Oficial pentru Clientii Afectati

Masura Orange URGENTA Anuntata Oficial Clientii Afectati

Orange a anuntat in mod oficial o foarte masura de urgenta pentru clientii care-i folosesc serviciile in momentuil de fata, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania luand hotararea sa ofere posibilitatea de apelare gratuita a numerelor de asistenta ale MAE de catre romanii care se afla in Turcia.

Orange spune mai jos ca la toate cele trei numere de telefon de mai jos, care au fost create de catre MAE special pentru romanii care se afla in Turcia si au nevoie de ajutor in urma cutremurelor care au afectat tara, se poate apela gratuit din reteaua sa, chiar daca oamenii care apeleaza se afla in Roaming, si nu au minute internationale.

Cei de la Orange Romania nu sunt la primul gest de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca o masura similara a fost luata si dupa invazia Ucrainei, atunci cand multi romani au avut nevoie sa apeleze rudele din tara, si au beneficiat de gratuitate pentru apelurile pe care le-au initiat de pe teritoriul ucrainean.

Orange Romania spune ca si romanii din tara care apeleaza acele numere vor beneficia de gratuitate, daca initiaza apelul din reteaua sa, aceasta masura fiind in aplicare pana in data de 19 februarie, insa desigur ca ea poate fi extinsa oricand, daca situatia o va cere, asa cum s-a mai intamplat in trecut.

Suntem alături de toți cei afectați de recentele cutremure din Turcia. Dacă ești pe Orange, poți apela gratuit cele 3 numere de asistență puse la dispoziție de către Ministerul Afacerilor Externe (MAE): +90 312 447 7945, +90 312 447 7940, +90 532 318 1726.

Gratuitatea este disponibilă până pe 19 februarie, atât pentru clienții Orange aflați în roaming în Turcia care au activ serviciul de roaming în toate țările, cât și pentru apeluri efectuate din România către cele 3 numere puse la dispoziție de MAE.