Hotararea E.ON IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

Hotararea E.ON IMPORTANTA ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

E.ON, una dintre companiile de energie cu un numar foarte mare de clienti care folosesc serviciile sale de electricitate si gaze naturale in toata Romania in momentul de fata, le aduce in imediata atentie tuturor clientilor ceva despre care toti trebie sa stie chiar in acest moment, pentru ca vizeaza direct facturile care le sunt emise.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca facturile au consumul transformat din metri cubi in kWh, iar facturarea se face in cea de-a doua unitate de masura, ceea ce desigur ca genereaza confuzie in randul foarte multor oameni, iar asta pentru ca putina lume intelege de ce anume se face aceasta conversie pentru consum.

Pe website-ul celor de la E.ON Romania exista acum explicatii detaliate cu privire la motivele din spatele acestei decizii, ea fiind luata de ceva vreme de catre autoritatile din Romania, si daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii in legatura cu tot, este important sa va uitati cu atentie la toate detaliile.

E.ON Romania nu este singura companie de energie din Romania care face conversia aceasta pentru facturi, toate fac acelasi lucru, asa ca e bine sa stiti la ce va puteti astepta, in final, atunci cand veti plati facturile care va sunt emise de catre companii, pentru ca unele dintre ele pot avea sume chiar mari.

Poate una dintre cele mai frecvente nedumeriri privind factura de gaze naturale este conversia metrilor cubi în kilowați-oră. Mulți dintre noi ne-am întrebat măcar o dată: de ce plătesc kWh la gaz, când contorul măsoară mc? Răspunsul pe larg îl găsești pe Stația de Energie.

De câțiva ani încoace, mai exact din iulie 2008, și România s-a aliniat cu restul țărilor europene prin facturarea consumului de gaze naturale în kWh, înlocuind astfel metri cubi. Această metodă este valabilă pentu toți consumatorii și pentru toți participanții din piața gazelor naturale, fie ei producători, transportatori, distribuitori și furnizori.