Masurile pe care Posta Romana le-a Luat si le Anunta Romanilor

Masurile pe care Posta Romana le-a Luat si le Anunta Romanilor

Posta Romana a luat o serie de masuri foarte bune pentru milioane de romani din intreaga tara, masuri despre care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre decizii care nu ar trebui sa fie ignorate de catre oameni.

Posta Romana vorbeste mai jos despre crearea unui numar de telefon unic la care poate suna oricine pentru a afla informatii cu privire la cardurile de energie pe care le putem utiliza pentru a plati facturile la energie electrica, gaze naturale, si nu doar atat.

𝟬𝟯𝟭 𝟵𝟵𝟲𝟲 este numărul de telefon la care puteți suna pentru a obține orice răspuns legat de cardul de energie. Call Center-ul Poștei Române dedicat întrebărilor pe tema ajutorului de energie este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Peste 10.000 de poștași vor ajunge, în cursul lunii februarie, la 2,8 milioane de locuințe pentru distribuirea ajutoarelor de încălzire. Astăzi au început livrarea în București și în 6 județe: Alba (37.000), Argeș (53.000), Bacău (52.000), Bihor (58.000), Ilfov (29.000) și Teleorman (27.000), respectiv în peste 360.000 de locuințe. În Capitală sunt distribuite 106.000 de carduri.

Startul a fost dat la Oficiul Poștal Buftea, județul Ilfov, în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, precum și a directorului general al Poștei Române, Valentin Ștefan.

„Sunt aproape 4 milioane de beneficiari care vor intra în posesia acestor carduri până la finalul lunii februarie, însă distribuirea se va face treptat. Până la data de 20 februarie, când vom avea posibilitatea de a plăti ajutorul de încălzire, cât mai mulți români urmează să intre deja în posesia cardurilor.

Îi îndemn pe toți beneficiarii să aibă răbdare și încredere că vor primi aceste carduri în intervalul de timp anunțat, după cum sunt identificați pe liste, fiecare, conform graficului de distribuire”, a declarat Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.