Volodimir Zelenski Anunta Pierderi Majore ale Armatei Ruse in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre pierderile majore pe care armata Rusiei le inregistreaza in momentul de fata in Ucraina, iar asta pentru ca vorbim despre un numar mare de soldati care sunt trimisi pe front, si care ajung sa fie ucisi de catre armata ucraineana.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre faptul ca soldatii ucrainieni sunt antrenati de catre tarile aliate NATO pentru a le folosi armele occidentale, ceva ce a fost cerut intens, si eset oferit de catre multe tari.

“Trebuie să facem primăvara astfel încât să simtă cu adevărat că Ucraina se îndreaptă spre victorie. Aceasta se referă la pregătirea Forțelor noastre de Apărare, furnizarea de arme pentru statul nostru și inițiativa noastră strategică în război.

Orice încercare a Rusiei de a intercepta inițiativa trebuie întreruptă. Și sunt sigur că o vom face.

Inamicul își pierde deja atât de mulți dintre oamenii și forțele sale, încât în curând va fi dificil să găsești, de exemplu, „marine” în toată Rusia.

Și sarcina noastră este să ne asigurăm că există din ce în ce mai puțină dorință de a menține teritoriile ucrainene sub ocupație.

Eliberarea pământului nostru este un obiectiv spre care lucrăm în fiecare zi.

Și le mulțumesc soldaților noștri. Tuturor celor care, cu rezistența și curajul lor în prima linie, ne permit să ne pregătim următorii pași defensivi.

A 54-a brigadă mecanizată separată, numită după hatmanul Ivan Mazepa și a 10-a brigadă separată de asalt „Edelweiss” – vă mulțumesc, băieți, pentru apărarea eficientă a regiunii Donețk!

Brigada a 25-a separată aeriană Sicheslav, a 81-a brigadă aeriană separată și a 95-a brigadă separată de asalt aerian – vă mulțumesc, băieți, pentru apărarea regiunii Lugansk!

Fiecare zi a apărării voastre ne permite acum să ne pregătim pentru viitoarea eliberare a orașelor și comunităților noastre. Nu poți lăsa nicio șansă pentru ocupație și ocupanți. Și nu vom pleca.

Mulțumesc tuturor celor care ne ajută statul! Slavă tuturor celor care sunt în luptă! Glorie Ucrainei!