Anunt al Vodafone cu o Masura URGENTA Luata pentru Clientii Romani

Anunt Vodafone Masura URGENTA Luata Clientii Romani

Vodafone, una dintre companiile de telecomunicatii cele mai mari din toata Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o decizie urgenta pe care a luat-o pentru clientii din tara, iar asta pentru ca a hotarat sa extinda gratuitatea pe care o ofera pentru apelurile telefonice si SMS-urile catre Turcia si Siria.

Vodafone a oferit initial gratuitatea aceasta pana in data de 12 februarie, apoi a extins-o, iar acum o extinde din nou, pana in data de 21 februarie, astfel ca pana atunci putem sa comunicam fara probleme cu oricine din cele doua tari, insa aici este vorba doar despre apeluri si SMS-uri care au Romania ca origine.

Din pacate, cei de la Vodafone Romania nu ofera gratuitate pentru roaming din Turcia si Siria in momentul de fata, astfel ca in aceasta situatie va trebui sa platiti singuri costurile generate de catre utilizarea serviciilor din cele doua tari, lucru care desigur ca poate fi destul de costisitor pentru multa lume, din pacate.

Vodafone Romania nu este singurul grup de telecomunicatii din Romania care a decis sa ofere gratuitate pentru apeluri si SMS-uri initiate din tara noastra catre Turcia si Siria, asa ca e important sa stiti acest lucru, unele oferind gratuitate inclusiv pe partea de roaming, ceea ce ajuta extrem de multi oameni.

Extindem sprijinul acordat clienților noștri care vor să ia legătura cu cei dragi din Turcia și Siria. Apelurile realizate și SMS-urile trimise de abonații Vodafone către cele 2 țări, între 17 și 21 februarie inclusiv, nu vor fi facturate.

Trecem din nou prin momente care ne arată cât de important este să putem lua legătura cu cei dragi și să rămânem conectați cu ei. Apelurile realizate și SMS-urile trimise de toți abonații Vodafone către Turcia și Siria nu vor fi facturate.