Alegerea LIDL Romania si ce da GRATUIT Clientilor Romani din Tara

Alegerea LIDL Romania GRATUIT Clientilor Romani Tara

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari si mai importante lanturi de supermarket-uri din toata Romania, isi anunta clientii in legatura cu ceea ce a ales sa le dea gratuit incepand de acum, iar asta pentru ca daca facem cumpraturi de anumite produse, putem sa ne bucuram si de recompense pe masura asteptarilor.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul romanilor care cumpara produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, urmaresc emisiunea speciala despre produsele bio, gasesc incredientul secret, si se inscriu la promotie, folosind inclusiv bonul de cumparaturi, au sansa de a castiga unul dintre premiile oferite.

In ceea ce priveste premiile pe care LIDL Romania le ofera, vorbim despre 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, impreuna cu 3 seturi de piatra pentru pizza de la Electrolux, deci aveti sansa de a castiga unul dintre premiile foarte interesante care sunt disponibile in momentul de fata pentru noi.

LIDL Romania nu e la prima promotie de acest gen in Romania, deruland in diverse randuri campanii promotionale prin care le-a oferit romanilor posibilitatea de a castiga o varietate de premii, astfel ca de aceasta data nu vorbim despre altceva decat ceea ce a mai fost oferit in trecut de catre companie pentru noi.

Înscrie aici pe website un bon de minimum 70 de lei pe care ai cel puțin un produs BIO și spune-ne care este ingredientul secret din noul episod #ChefDeBIO. Poți câștiga vouchere de cumpărături Lidl sau premii Electrolux! Premii pentru capriciile tale și răsfățurile familiei.