Clientii Orange Primesc GRATUIT un Beneficiu MAJOR Acum in Romania

Clientii Orange Primesc GRATUIT Beneficiu MAJOR Acum Romania

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti activi in toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu un beneficiu major care este oferit gratuit pentru toata lumea, si este unul despre care e bine sa stie milioane de oameni chiar acum.

Orange le spune tuturor clientilor din tara noastra despre faptul ca pentru extraoptiunile prepay care sunt disponibile pentru cartele se ofera gratuit internet la fiecare reincarcare, adica 20 GB de trafic de internet pentru fiecare euro reincarcat, daca o facem din MyOrange, si jumatate in afara platformei online.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Orange Romania explica foarte clar ceea ce se intampla in legatura cu aceasta promotie speciala pe care a ales sa o deruleze in Romania, iar separat de asta anunta ca saptamanal vor fi disponibile 3 bonusuri la alegere pe care le putem activa pe diverse numere prepay.

Orange Romania vrea sa ii ajute pe clientii din Romania sa se bucure de cat mai multe beneficii importante in momentul de fata, astfel ca e bine sa ne uitam cu atentie la toate beneficiile care sunt listate, mai ales ca unele dintre ele sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp in Romania chiar acum.

Ai internet cadou la reîncărcările cu credit sau cu opțiune! 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare.  Bonusul poate fi activat pe orice număr PrePay, exclusiv din My Orange.

Săptămânal, vor fi disponibile 3 bonusuri la alegere din care vei putea alege unul, pe un număr PrePay. Bonusurile sunt disponibile pe perioada campaniei, în My Orange, de miercuri până marți. Odată bonusul săptămânal activat, acesta nu se va putea schimba cu un altul, în acea săptămână.