Anunturile lui Volodimir Zelenski privind RAZBOIUL din Ucraina

Volodimir Zelenski a facut o serie de anunturi foarte importante cu privire la razboiul din Ucraina, anunturi care au la baza ceea ce se intampla in momentul de fata in tara, iar asta pentru ca vorbim despre decizii care ne arata cum evolueaza razboiul.

Volodimir Zelenski ii informeaza pe oameni in legatura cu faptul ca situatia de pe fornt este una foarte dificila, dar ca armele care au fost trimise de catre Occident sunt de foarte mare ajutor, si sunt asteptate si mai multe ajutoare militare in viitor.

“Maratonul nostru diplomatic continuă fără pauză – de la vizita mea la Washington în decembrie.

O coaliție de tancuri a fost deja creată pentru Ucraina, tabuul privind furnizarea de rachete cu rază lungă a fost deja ridicat, au existat deja noi succese în consolidarea artileriei noastre și lumea a auzit deja cât de necesară crearea unei coaliții de aviație pentru Ucraina este pentru securitatea globală.

Ucraina își bazează întotdeauna politica externă pe respectul față de toți participanții la relațiile internaționale. Toate națiunile sunt egale și merită o viață independentă și o cooperare pașnică cu alte națiuni.

Mulțumesc tuturor celor care ne dețin pozițiile pe front, care distrug inamicul și care ne dau tuturor credință în victorie. Victoria Ucrainei!

Slavă tuturor celor care sunt acum în luptă! Mulțumim tuturor celor care ne ajută țara! Glorie Ucrainei!

Agresorul trebuie să piardă întotdeauna. Dreptul trebuie să prevaleze întotdeauna. Adevărul trebuie să se răspândească întotdeauna în întreaga lume. Și fiecare stat din lume – mare sau mic – ar trebui să aibă dreptul la independența sa și la respectul tuturor celorlalți pentru această independență.

Acestea sunt principiile Ucrainei. Acestea sunt, știu, principiile tale. Îți mulțumesc că ești pe partea dreaptă. Îți mulțumesc pentru dorința ta de a aduce stabilitate regiunii și lumii. Dar stabilitatea reală este posibilă doar atunci când împreună protejăm lumea de atacul de stat.

Prin urmare, vă invit să cooperați mai mult! Vom prezenta la Adunarea Generală a ONU o rezoluție privind o pace cuprinzătoare, justă și durabilă în Ucraina și, prin urmare, restabilirea întregii forțe a ordinii internaționale bazate pe reguli. Voturile tale contează! Pacea este o valoare de care trebuie îngrijită împreună!

El a spus acest lucru în timpul celui de-al 44-lea summit al liderilor Commonwealth-ului Națiunilor din Caraibe. Acesta reunește 20 de state ale regiunii care cooperează pentru integrarea economică, coordonarea politicii externe, dezvoltarea socială și securitate.”