Hotararile Netflix Anuntate OFICIAL cu IMPACT pentru Multi Clienti

Hotararile Netflix Anuntate OFICIAL IMPACT Multi Clienti

Netflix si-a anuntat in mod oficial hotararile care vin cu un impact mare pentru multi clienti din toata lumea, iar asta pentru ca platforma de streaming video la cerere cu atat de multi abonati in intreaga lume dezvaluie in mod oficial faptul ca va avea o serie deocumentar despre La Liga pregatita in curand.

Netflix intentioneaza sa faca un documentar despre sezonul 2023 – 2024 al La Liga, adica urmatorul care va incepe in vara acestui an, iar atentia va fi concentrata pe cluburile importante din Spania, adica F.C. Barcelona, C.F Real Madrid, si probabil atlele precum Atletico Madrid, Valencia, Betis Seviila, Real Sociedad, etc.

Netflix continua seria documentarelor din sport dupa ce a publicat unele despre cei mai cunoscuti jucatori de pe planeta, printre care si Lionel Messi, iar succesul acestora i-a aratat companiei americane ca exista public pentru asemenea tipuri de productii, deci merita sa continue cu finantarea lor acum.

Separat de decizia privind La Liga, Netflix a anuntat ca urmeaza sa faca in continuare investitii in piata in care inregistreaza cea mai mare crestere din toata lumea, India, iar asta pentru ca are nevoie de mai mult continut local pentru a atrage si mai multi abonati pe plan local, o piata de 1 miliard de oameni.

Netflix spune ca incasarile generate de catre India in 2022 au crescut cu 25%, astfel ca un procent mai mare din bugetul de 17 miliarde de dolari, alocalt productiilor pentru platforma de streaming, va fi directionat pentru producerea de continut local, care oricum este mult mai ieftin de creat decat in alte tari.

“Pentru ca LaLiga să fie vedeta primei serii sportive Netflix din Spania este o oportunitate unică de a ne duce fotbalul dincolo de fani, de a împărtăși lumii entuziasmul sportului pe care îl iubim și șansa pentru toți fanii noștri de a vedea LaLiga dintr-un unghi total diferit.

India este piața Netflix cu cea mai rapidă creștere din lume în acest an și, din această cauză, putem continua să investim în povestiri grozave. Și cred că când vei vedea „Heeramandi”, vei vedea de ce a fost atât de onoarea unei vieți să lucrezi cu Sanjay și să poți aduce asta pe ecran. Și încă nu ai văzut nimic.”