Maia Sandu Vorbeste despre Situatia Dificila a Republicii Moldova

Maia Sandu Vorbeste despre Situatia Dificila a Republicii Moldova

Maia Sandu vorbeste despre situatia dificila a Republicii Moldova din cauza razboiului din Ucraina, iar asta pentru ca Rusia continua sirul amenintarilor directe vis-a-vis de tara noastra vecina, afirmand ca merge in aceeasi directie in care a mers si Ucraina in ultimii ani, inainte de a incepe razboiul de acum.

Maia Sandu spune ca tara sa vrea sa continue parcursul european pe care l-a inceput cu nu foarte mult timp in urma, iar asta pentru ca vrea ca aderarea tarii sale la Uniunea Europeana sa fie o realitate, dar desigur ca pana cand se va intampla acest lucru vor mai trebui parcursi foarte multi pasi.

“In cea de-a doua zi a Conferinței de Securitate de la München am discutat cu Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, despre situația de securitate din regiune, continuarea agendei de reforme și avansarea parcursului nostru european, în pofida crizelor cu care ne confruntăm.

I-am mulțumit pentru sprijinul consecvent și am asigurat-o că noul Guvern este ferm angajat să continue procesul de reforme și să realizeze agenda noastră de aderare la UE.”