Volodimir Zelenski Confirma Luptele Dure din Donetk, Problemele Ucrainei

Volodimir Zelenski Confirma Luptele Dure din Donetk, Problemele Ucrainei

Volodimir Zelenski confirma problemele majore pe care Ucraina le are in momentul de fata in Donetk, dar si in alte regiuni, din cauza atacurilor constante pe care Rusia le lanseaza fara oprire, ele provocand sitrugeri foarte serioase in diverse zone din tara, dar si pentru armata ucraineana.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre curajul pe care l-au aratat soldatii armatei ucrainiene pana in momentul de fata, ei fiind supusi unor tiruri constante pe care armata rusa le lanseaza in tara.

“Săptămâna aceasta, am primit semnale puternice de la partenerii noștri și acorduri concrete privind inevitabilitatea tragerii la răspundere a Rusiei pentru agresiune, pentru teroare împotriva Ucrainei și a poporului său.

Fiecare atac rusesc asupra orașului Harkov și a regiunii, a regiunii Sumi și a regiunii Donețk, Hmelnițki, Nikopolul nostru și fiecare colț al statului nostru va avea consecințe juridice concrete pentru statul terorist.

În mod tradițional, vreau să mulțumesc tuturor celor, care în prezent apără statul pe câmpul de luptă. Vreau să remarc în special pe toți cei care apără regiunea Donețk. Acolo se desfășoară cea mai brutală și mai profundă luptă. Confruntarea, de care depinde o mare parte din ceea ce ne pregătim pentru viitorul apropiat.

Mulţumesc paraşutiştilor Brigăzii 79 Separate de Asalt, puşcaşilor puşcăriaşi ai Brigăzii 35 Marină Separate, infanteriştilor Brigăzii 72 Separate Mecanizate, militarilor Brigăzii 55 Separate şi 27 Artilerie Rachetă.

De asemenea, aș dori să mulțumesc tuturor semnalizatorilor noștri astăzi pentru serviciile excelente! Tuturor celor care asigură în mod eficient și în timp util logistică trupelor noastre și tuturor Forțelor de Sprijin ale Forțelor Armate ale Ucrainei! Mulțumesc! Mulțumim tuturor pentru care stabilitatea Ucrainei și pozițiile noastre sunt o prioritate personală, oficială și profesională necondiționată!

Slavă tuturor celor care se află astăzi în luptă! Veșnică amintire tuturor celor cărora le-a luat viața acest război, acest stat – Rusia – și agresiunea ei! Glorie Ucrainei!”