GRATIS de la Vodafone pentru MILIOANE de Clienti din Toata Romania

GRATIS Vodafone MILIOANE Clienti Toata Romania

Vodafone ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le da gratuit in momentul de fata, si vestile sunt excelente pentru oricare dintre cei care folosesc serviciile operatorului acum, si vor sa se bucure de mai mult, iar asta pentru ca oricine poate sa profite acum de tot.

Vodafone le spune clientilor din Romania ca le ofera inapoi banii cu care au reincarcat o cartela prepay pentru a activa o extraoptiune, iar acei bani ii pot folosi pentru a cumpara produse disponibile in cadrul magazinului online pe care-l are grupul de telecomunicatii, insa totul doar pentru o perioada limitata de timp.

Informatiile pe care cei de la Vodafone Romania le-au publicat ne spun ca trebuie sa facem reincarcari de minim 6 euro pentru a participa de aceasta promotie speciala, si doar atunci cand ajungem la un minim de 10 euro ca si credit primit inapoi, vom putea sa generam un voucher pe care sa-l folosim la achizitii online.

Vodafone Romania a gandit aceasta promotie speciala intr-un asemenea mod incat oricare dintre clientii din Romania sa se poata bucura de promotia speciala care este in plina derulare acum, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este disponibil pentru noi, chiar daca pentru o perioada limitata de timp.

Reîncarcă-ți Cartela cu minimum 6€ online, în magazinele Vodafone sau în cele partenere și primești banii înapoi. Accesează aplicația și fii la curent cu toate noutățile campaniei și cu progresul tău, pe care îl poți vedea în secțiunea Banii Înapoi.

Dacă ai acumulat minimum 10€, poți genera un voucher pe care să îl folosești în Cartela Shop pentru o reducere suplimentară. Ai o mulțime de telefoane, gadgeturi sau articole promoționale din care să alegi și 30 de zile la dispoziție să folosești voucherul. Poți folosi banii primiți în contul My Vodafone să-ți cumperi telefonul sau gadgetul dorit.