Deciziile ENGIE cu IMPORTANTELE Masuri pe care Clientii Romani Trebuie sa le ia

Deciziile ENGIE IMPORTANTELE Masuri Clientii Romani Trebuie ia

ENGIE, unul dintre furnizorii cei mai importanti de servicii de gaze naturale si energie electrica pentru Romania, isi anunta in mod oficial clientii in legtura cu una dintre importantele masuri care trebuie sa fie luate in momentul in care este necesara actualizarea datelor din cadrul contractului pentru serviciile de care beneficiaza acum.

ENGIE explica mai jos ceea ce trebuie sa facem daca s-a modificat adresa locului de consum pentru serviciile de care beneficiem de la companie in momentul de fata, dar asta numai intr-una dintre situatiile pe care le puteti vedea mai jos in momentul de fata, iar asta pentru ca exista anumite conditii in care se poate intampla tot.

In baza tuturor informatiilor care sunt disponibile pentru noi de la companie in momentul de fata, ENGIE Romania are pe website-ul sau o serie de documente pe care le putem completa pentru a indeplini orice fel de modificari, si desigur putem sa facem inclusiv solicitari pentru actiuni de acest gen direct de acolo, daca dorim acest lucru.

ENGIE Romania ii ajuta pe clienti sa-si rezolve probleme atat exclusiv online, cat si prin intermediul magazinelor pe care le are in diverse zone din tara noastra, asa ca voi alegeti cum vreti sa faceti lucrurile, insa inainte sa incepeti un proces de acest gen, e bine sa va uitati la aplicatia si platforma MyENGIE pentru mai multe detalii.

Dacă adresa locului de consum s-a modificat ca urmare a redenumirii sau renumerotării străzii ori ca urmare a renumerotării apartamentului, te rugăm să ne scrii pe formularul de contact online: categoria Contracte, subiectul Alte solicitări contractuale. Este foarte important ca astfel de solicitări să fie însoțite de documente (ex: adeverință de la primărie, renumerotare de la dezvoltator imobiliar etc) care să dovedească modificarea adresei locului de consum.

Dacă datele tale de contact s-au modificat (număr de telefon, adresă de e-mail, adresă de corespondență) îți poți actualiza toate informațiile de contact rapid, accesând pagina dedicată pentru actualizarea datelor disponibilă pe website.