Clientii ENEL din Romania Notificati cu 2 Anunturi foarte IMPORTANTE

Clientii ENEL Romania Notificati 2 Anunturi IMPORTANTE

ENEL, compania de care foarte multi romani au nevoie pentru furnizarea de servicii de energie electrica si gaze naturale, a publicat 2 notificari foarte importante despre care ar trebui sa stie toti cei care platesc lunar pentru serviciile sale, iar asta pentru ca informatiile sunt unele importante pentru multa lume.

ENEL vorbeste mai jos, intr-o prima faza, despre una dintre alternativele pe care romanii le aleg in locul incalzirii centralizate, insa le recomanda romanilor sa fie foarte atenti, pentru ca solutia aerotermelor nu este cea mai buna si mai eficienta pentru ceea ce au nevoie romanii cand vine vorba despre incalzire.

In ceea ce priveste solutiile digitale pe care clientii celor de la ENEL Romania le au la indemana in momentul de fata, pe website-ul companiei exista un asa-numit Asistent Virtual care le permite romanilor sa afle mai multe informatii legate de conturile lor, dar si despre serviciile care le sunt oferite acum.

ENEL Romania are foarte multe servicii importante care sunt disponibile in mod oficial pentru clientii din Romania in momentul de fata, multe dintre ele digitale, iar asta pentru ca foarte multe dintre probleme pot fi rezolvate online, iar pentru magazine putem deasemenea sa facem programari pentru vizite.

Sunt mulți care cred că aerotermele ar fi o alternativă mai ieftină la încălzirea centralizată. Explicăm, alături de experții de la Energy Policy Group, de ce această afirmație e falsă: aerotermele încălzesc rapid spațiile mari și închise, însă nu păstrează o temperatură constantă odată ce le oprești. Folosește, așadar, o aerotermă doar ca sursă secundară și temporară de încălzire a locuinței.

Verifică rapid soldul cu Asistentul Virtual! Accesează website-ul, selectează butonul „Discută cu un expert” aflat în josul paginii, în partea dreapta, și vei intra în contact cu Asistentul Virtual. Odată începută interacțiunea cu Asistentul Virtual, alege opțiunea „Află soldul”, iar apoi testează codul de plată (îl găsești pe prima pagină a facturii, în câmpul „Detalii necesare plății”). Imediat vei afla dacă ai sau nu facturi de achitat.