Vladimir Putin, Oficialii Rusi, Mint despre Necesitatea Razboiului cu Ucraina

Vladimir Putin, Oficialii Rusi, Mint despre Necesitatea Razboiului cu Ucraina

Vladimir Putin si oficialii rusi mint cand vine vorba despre necesitatea purtarii razboiului cu Ucraina, iar asta pentru ca ei il prezinta ca unul existential, cand in realitate nu s-a pus vreodata problema ca Rusia sa fie amenintata de catre ucrainieni.

“Oficialii ruși promovează o operațiune de informare care încadrează în mod fals războiul Rusiei în Ucraina drept existențial pentru existența continuă a Federației Ruse.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya-1 pe 26 februarie, președintele rus Vladimir Putin a avertizat că nu știe dacă „un astfel de grup etnic precum poporul rus poate supraviețui în forma în care există astăzi” dacă Occidentul va reuși. distrugând Federația Rusă și stabilind controlul asupra fragmentelor sale.”

Putin a acuzat Occidentul colectiv că are deja planuri „întocmite pe hârtie” pentru distrugerea Federației Ruse în forma ei actuală. Putin a mai remarcat că Rusia a trebuit să-și suspende participarea la tratatul START pentru a-și asigura stabilitatea și securitatea strategică în fața unui efort occidental concertat de a folosi START pentru a paraliza perspectivele strategice ale Rusiei.

Putin a început să pună condiții pentru perpetuarea acestei operațiuni de informare în discursul său la Adunarea Federală din 21 februarie, unde a învinuit Occidentul colectiv pentru că a folosit războiul din Ucraina pentru a amenința existența Federației Ruse.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a invocat sentimente similare existențiale într-un eseu intitulat „Points of No Return”, publicat pe 27 februarie, în care acuza Occidentul că alimentează situația actuală din Ucraina de la căderea Uniunii Sovietice și a concluzionat că „puterea calmă a marii noastre țări și autoritatea partenerilor săi sunt cheia pentru păstrarea viitorului întregii noastre lumi.”