Actiunea DIGI RCS & RDS Oficiala, Ce Ofera cu 50% mai IEFTIN Romanilor

Actiunea DIGI RCS & RDS Oficiala Ofera 50% mai IEFTIN Romanilor

DIGI RCS & RDS, compania romaneasca de telecomunicatii care are peste 10 milioane de clienti care-i folosesc serviciile nu doar in tara ci si in alte tari europene, iar pentru cei din Romania a anuntat in mod oficial faptul ca ofera posibilitatea de a beneficia de reducere de 50% timp de 4 luni de zile pentru extraoptiunea HBO Max.

DIGI RCS & RDS nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o campanie care se repeta o data la cateva luni de zile, reducerea de 50% pentru o perioada de 4 luni de zile fiind valabila pentru oricare dintre clientii din Romania care au un abonament de televiziune digitala.

Dupa cum puteti vedea mai jos, daca alegeti saactivati extraoptiunea MAXPAK a celor de la RCS & RDS, veti avea acces la multiple canale HBO, dr si la HBO Max, astfel ca merita sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este oferit acum de catre compania romaneasca la un pret atat de bun pentru milioane de romani.

RCS & RDS a dat startul acestei campanii chiar in cursul acestei saptamani, iar ea se desfasoara pentru o perioada determinata de timp, astfel ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, e bine sa va uitati cu atentie la campanie, insa nu uitati ca trebuie sa tineti activa extraoptiunea timp de 2 ani pentru a beneficia de reducerea de 4 luni.

Activează-ți extraopțiunea MAXPAK, acum la ofertă, 50% reducere timp de 4 luni și vezi cele mai bune filme și seriale. Doar la DIGI găsești cel mai bun preț pentru toate canalele HBO și Cinemax, plus HBO Max inclus! Cu extraopțiunea MAXPAK vezi toate canalele HBO și Cinemax în HD.

Ai MAXPAK, ai HBO Max, ai cele mai noi filme și seriale la tine acasă, pe TV, telefon, tabletă sau alte device-uri compatibile. Simplu și accesibil.