Promisiunea LIDL Romania pentru Clientii Romani, ce da GRATUIT celor Interesati

Promisiunea LIDL Romania Clientii Romani GRATUIT celor Interesati

LIDL Romania, lant de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara, ii anunta in mod oficial pe clienti cu privire la ceea ce este oferit gratuit, cu o promisiune extrem de interesanta despre care ar trebui sa stie oricare dintre cei care isi fac cumparaturile in mod regulat in oricare dintre magazine.

LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga cupoane de fidelitate in baza cumparaturilor pe care le fac in magazine, ele fiind oferite celor care folosesc LIDL Plus, si isi scaneaza cardul de fiecare data cand cumpara ceva din oricare dintre magazinele din intreaga tara.

Puteti vedea mai jos ca in cadrul aplicatiei LIDL Plus a celor de la LIDL exista o roata cu surprize, iar in momentul in care facem cumparaturi de minim 50 de LEI, putem sa o invartim pentru a avea sansa de a primi un cupon care ne ofera posibilitatea de a cumpara diverse produse care sunt disponibile in magazine.

LIDL deruleaza de ceva vreme aceasta campanei speciala in Romania, astfel ca vorbim despre o promotie care este valabila in toate magazinele din tara in momentul de fata, si merita sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a nu rata ocazia de a castiga oricare dintre cupoanele oferite in mod constant.

Scanează cardul #LidlPlus, iar la cumpărături de minimum 50 de lei poți învârti Roata cu surprize și câștiga premii! Campania are loc în perioada 27.02-12.03.2023. Profita de sansa si poti castiga un cupon cu un premiu in functie de suma cheltuita.