Armata Rusa are Probleme Majore de Deplasare pe Frontul din Ucraina

Armata Rusa are Probleme Majore de Deplasare pe Frontul din Ucraina

Armata rusa are probleme majore in a se deplasa pe frontul din Ucraina din cauza conditiilor meteorologice, dar si a terenurilor bombardate pana in momentul de fata, iar asta impiedica intr-o buna masura lansarea de noi ofensive, dar problemele sunt aceleasi inclusiv pentru armata ucraineana acum.

Conform expertilor ministerului britanic al apararii, la final de luna martie situatia se va inrautati, astfel ca posibilitatea de aparitie a unor ofensive lansate de catre armatele Ucrainei si Rusiei ramane foarte limitata, ceea ce poate prelungi substantial razboiul care a fost pornit de catre rusi in 2022.

“Ministerul Apărării din Regatul Unit: Vremea caldă limitează mișcarea în interiorul tarii pe prima linie a Ucrainei. Condițiile noroioase cauzate de creșterea temperaturilor împiedică mișcarea în interiorul țării (CCM) în zona Bakhmut, ceea ce oferă de obicei un anumit avantaj forțelor de apărare, a raportat ministerul.

Ministerul Apărării din Regatul Unit prezice că CCM va fi cel mai rău la sfârșitul lunii martie, crescând „problemele suplimentare față de operațiunile la sol și împiedicând mișcarea în teren a vehiculelor blindate mai grele, în special pe terenul bombardat din sectorul Bakhmut”.”