Hotararea Kaufland care a Luat prin SURPRINDERE foarte Multi Romani

Hotararea Kaufland Luat SURPRINDERE foarte Multi Romani

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din toata Romania, a luat prin surprindere extrem de multi romani cu o decizie foarte importanta pe care a anuntat-o, si pe care vrea sa o puna in aplicare in perioada urmatoare, iar asta deoarece vrea sa stabileasca un record mondial cu un tricou urias in Romania.

Kaufland spune ca intre 1 si 22 martie vrea sa convinga romanii sa recicleze 250.000 de PET-uri pe care sa le transforme in cel mai mare tricou din lume, care sa aiba marimea unui teren de rugby, el urmand a fi prezentat pe stadionul Arcul de Triumf de Ziua Pamantului, iar acolo ar urma sa fie omologat recordul.

Conform celor de la Kaufland Romania, inspectori ai Guiness World Records ar urma sa fie prezenti la Arcul de Triumf de Ziua Pamantului pentru a vedea tricoul urias format din 12.000 de tricouri separate, iar totul poate fi realizat cu ajutorul romanilor care vor primi si premii unice pentru participarea la aceasta idee.

Kaufland Romania nu e la prima neobisnuita, insa acesta e primul record mondial pe care vrea sa il stabileasca in Romania, iar dupa cum puteti vedea si din explicatiile companiei, vorbim despre unul care ar trebui sa faca inconjurul lumii, mai ales ca a fost aleasa si o zi foarte speciala pentru stabilirea sa.

În perioada 1-22 martie reciclăm cu ajutorul tău 250.000 de PET-uri și să le transformăm dintr-o problemă uriașă pentru mediu în cel mai mare tricou din lume, un „Tricou de uriaș” de mărimea unui teren de rugby. Vom sărbători Ziua Pământului pe Stadionul Arcul de Triumf, înscriind acest tricou în Guinness World Records înainte de a-l transforma în 12.000 de tricouri care să-i inspire pe copii și tineri să devină uriașii de mâine.

Reciclează câte 5 PET-uri în aparatele de colectare din parcările Kaufland, păstrează bonul și înscrie codul pe website și ai șansa să câștigi premii unice. Și tu poți susține reciclarea și mișcarea alături de noi, de Federația Română de Rugby și de Asociația 11even. Un PET mic pentru om, un tricou uriaș pentru omenire!