Masura Luata de DIGI Romania pentru Romanii din Intreaga Tara

Masura Luata DIGI Romania Romanii Intreaga Tara

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din toata Romania, a anuntat in mod oficial o masura care vizeaza milioanele de romani care in momentul de fata nu ii sunt clienti, sau ii sunt clienti, dar nu pentru serviciile de televiziune, iar asta pentru ca ofera 50% reducere la abonamentele de televiziune.

DIGI Romania spune ca daca suntem interesati de un abonamende televiziune de la companie, putem sa folosim un cod special atunci cand il incheiem, astfel incat sa beneficiem de o reducere de 50% in prima luna de abonament, dar avem obligatia de a tine activ acel abonament pentru o perioada de 2 ani de zile.

Spre deosebire de alte oferte speciale pe care cei de la DIGI le-au avut pana in momentul de fata, in cazul acesteia nu vorbim despre mai multe luni de reducere, sau de gratuitate pe care compania le ofera pentru noi, ci doar despre o singura luna la jumatate de pret, insa pentru unii oferta va fi buna oricum.

DIGI nu este la prima promotie de acest gen, deruland in repetate randuri campanii similare, care au si avut succes, astfel ca e de asteptat ca si de aceasta data sa fie vorba despre ceva similar, asa ca merita sa va uitati cu atentie la ceea ce este oferit, daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce e disponibil.

Voucher de primăvară la prima comandă! Abonează-te online la TV, net sau mobil de la DIGI și ai 50% reducere în prima lună utilizând codul “reducere50”. Ofertă valabilă doar pentru clienții noi.

Alege pachetul recomandat și te bucuri de ce-i mai bun de la cei mai buni. Serviciile comandate sunt pe o perioadă contractuală de 24 luni. Această comandă implică o obligație de plată. După finalizarea comenzii, pe adresa de email vei primi contractele specifice serviciilor comandate.