2 Noutati WhatsApp ASCUNSE in Aplicatia pentru iPhone si Android

2 Noutati WhatsApp ASCUNSE Aplicatia iPhone Android

WhatsApp, aplicatia de mesagerie cu un numar extrem de mare de utilizatori care o folosesc de pe iPhone si Android in intreaga lume acum, are dezvaluite 2 noutati ascunse despre care trebuie sa stie foarte multi oameni, iar asta pentru ca ele vor fi oferite in mod oficial la un moment dat, si e bine sa stiti ce ne vor aduce.

WhatsApp a implementat in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android un nou sistem care ne va permite sa aprobam manual persoanele care intra in grupurile de conversatii pe care le administram, acest sistem putand fi activat, sau dezactivat, de catre noi, pentru a avea control total asupra grupurilor.

WhatsApp a activat deja meniul de aprobare a utilizatorilor noi, iar unii dintre cei care folosesc versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android pot deja sa se foloseasca de aceasta schimbare foarte importanta, ea oferind o varietate de beneficii pentru a controla mai bine cine face parte din grupuri.

2 Noutati WhatsApp ASCUNSE Aplicatia iPhone Android aprobare participanti

Separat de acest lucru, cei de la WhatsApp Messenger au decis sa modifice si modul in care vedem cine scrie mesaje in grupurile de conversatii, astfel ca acum nu mai este afisat numarul de telefon al acelei persoane, ci pseudonimul pe care aceasta l-a setat pentru platforma, pentru a sti clar cine trimite un anumit mesaj.

2 Noutati WhatsApp ASCUNSE Aplicatia iPhone Android nume contact

WhatsApp Messenger face aceste schimbari in secret in aplicatiile pentru iPhone si Android, astfel ca ele vor fi disponibile treptat pentru utilizatorii din intreaga lume, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa devina oficiale, si sa ne putem folosi de ele in utilizarea obisnuita a aplicatiei oferite gratuit.