Hotarare a OMV cu Masurile IMPORTANTE Anuntate Romanilor pentru Benzinarii

Hotarare OMV Masurile IMPORTANTE Anuntate Romanilor Benzinarii

OMV, unul dintre cele mai mari si importante lanturi de benzinarii din toata Romania in momentul de fata, isi anunta clientii in legatura cu masurile pe care le-a luat pentru benzinariile din intreaga tara, iar asta pentru ca a decis sa dubleze punctele de fidelitate care sunt oferite pentru toata lumea acum.

OMV are o aplicatie numita OMV MyStation, iar pana la jumatatea acestei luni a decis sa ofere puncte duble pentru orice fel de achizitii facute prin intermediul acesteia, deci daca sunteti dornici sa faceti vreo achizitie, va veti putea bucura si de aceasta recompensa pe care compania ne-o ofera chiar in acest moment.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la OMV Romania ne permit sa folosim orice puncte din aplicatia proprie pentru a cumpara produsele care sunt disponibile in benzinarii, deci orice se adunca in momentul de fata poate fi folosit pentru a ne bucura de ceea ce este vandut in cadrul benzinariilor din tara.

OMV Romania deruleaza aceasta campanie speciala doar pentru o perioada limitata de timp, iar asta inseamna ca daca vreti sa profitati de tot, trebuie sa va grabiti, pentru ca dupa ce dispar promotiile, nu vom mai avea sansa de a ne bucura de vreuna dintre campaniile care sunt in momentul de fata in derulare.

Până pe 15 martie, fiecare spălare de mașină vine cu ceva în plus – puncte duble în aplicația OMV MyStation. Ce faci cu punctele adunate? Mai cumperi un program OMV Top Wash, o cafeluță sau ceva bun.

Când spunem mai multe puncte, spunem mai multe beneficii! În perioada 16 ianuarie-15 martie 2023, vizitele făcute în stațiile OMV îți aduc puncte duble în aplicația OMV MyStation! Poți acumula punctele alimentând sau făcând cumpărături în stație, VIVA shop și gastro, conform Actului Adițional Nr.6 din Regulamentului aplicației OMV MyStation.