Informarea privind DIGI RCS & RDS si ce este Transmis OFICIAL Romanilor

Informarea DIGI RCS & RDS Transmis OFICIAL Romanilor

DIGI RCS & RDS este in centrul unei foarte importante informari oficiale, compania din Romania avand peste 10 milioane de clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar conform celor de la ANCOM in luna februarie a fost din nou lider in materie de portari inregistrate in Romania.

DIGI RCS & RDS a avut 82.360 de numere de telefonei mobila portate in propria retea dintr-un total de 122.920 de numere portate intre operatori, cifra fiind una foarte mare, care ne arata cat de multi oameni se indreapta in momentul de fata catre grupul romanesc, multumita in principal preturilor bune.

DIGI RCS & RDS a avut de aproape 5 ori mai multe portari decat Vodafone, si de aproape 7 ori mai multe portari decat cei de la Orange, diferentele fiind uriase fata de competitori, dar asta pentru ca preturile sunt mult mai mici pentru abonamente, chiar daca si calitatea este substantial redusa pentru clienti.

Numarul mare de portari pe care RCS & RDS l-a inregistrat pana acum in 2023 arata faptul ca romanii inca sunt in cautarea unor preturi cat mai mici pentru serviciile de telecomunicatii, iar daca lucrurile vor continua asa, am putea asista la un nou record de portari pentru reteaua companiei de telecomunicatii.

RCS & RDS a fost lider de portari in ultimii ani in Romania, stabilind record dupa record in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre sute de mii de numere de telefonie fixa si mobila portate anual in cadrul retelei de telecomunicatii, iar situatia pare sa mearga in aceeasi directie si in anul 2023.