ATENTIE! E.ON isi ATENTIONEAZA Clientii, ce Trebuie sa Stie Imediat Romanii

ATENTIE! E.ON ATENTIONEAZA Clientii Trebuie Stie Imediat Romanii

E.ON, grupul de energie din Romania care le furnizeaza lunar romanilor servicii de gaze naturale si energie electrica, aduce in atentia imediata a oamenilor una dintre cele mai importante probleme despre care ei trebuie sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre plafonarea preturilor de pe facturile de energie.

E.ON explica mai jos de ce este esential sa transmitem indexul autocitit pentru consumul lunar de energie pe care il inregistram in locatia de consum, iar asta deoarece pretul de plafonare depinde de media consumului lunar realizat in anul 2021, asa ca e important sa continuam sa transmitem indexul lunar.

Avand in vedere ca putem avea consum diferentiat, cei de la E.ON Romania vorbesc mai jos despre faptul ca in baza transmiterii indexului autocitit, vom fi taxati si diferit pentru consumul lunar, in baza pretului de plafonare, astfel ca este esential ca noi sa il transmitem pentru a beneficia de pretul cel mai mic.

E.ON Romania transmite un mesaj important pe care si alte companii de energie il transmit clientilor din toata tara, iar asta pentru ca legislatia privind plafonarea preturilor este aceeasi in toata tara, asa ca aplicarea ei este uniforma, deci daca furnizarea pentru voi e facuta de alta companie, e bine sa cautati informatii la ea.

Conform legii nou publicate, prețul de plafon nu mai depinde de media consumului lunar realizat în 2021. Acum, prețul este dinamic, întrucât se va calcula și aplica la consumul realizat lună de lună la locul tău de consum. Ce înseamnă acest lucru ? De exemplu, dacă în luna ianuarie consumi 150 kWh vei fi facturat la 0,8 lei/kWh tva inclus.

Iar dacă în februarie consumul tău va fi 80 kWh, acesta îți va fi facturat la 0,68 lei/kWh. Pe scurt, poți avea preț diferit pe factură, de la o lună la alta. Pentru a nu risca să fii facturat la un preț mai mare decât cel dedicat consumului real îți recomandăm să: transmiți lunar indexul de pe contor prin autocitire, pentru a fi facturat la prețul cel mai mic și pentru a plăti doar energia pe care ai folosit-o.