Survivor Anunta SCHIMBAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Concurentii

Survivor Anunta SCHIMBAREA ULTIMA ORA TOTI Concurentii

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, anunta in mod oficial schimbarile de ultima ora de care sunt vizati toti concurentii din Romania, ele avand un rol extrem de important in modul in care se va desfasura competitia in zilele, si saptamanile urmatoare pentru ei.

Survivor spune mai jos ca “Jocul de Captivitate” intra in prim-plan incepand de acum, iar asta este cea mai noua proba a show-ului de supravietuire, concurentii trebuind sa participe la probe intr-un format nou, ceea ce desigur ca va face totul mult mai dificil decat in mod obisnuit pentru toata lumea.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, Survivor Romania se desfasoara intr-un mod complet diferit incepand cu introducerea acestei noi provocari, cei de la PRO TV dorind sa le ofere fanilor mai multe motive sa se uite cu atentie mai mare la ceea ce se intampla in cadrul fiecarei emisiuni acum.

Survivor Romania inca nu si-a desemnat castigatorul acestei competitii, astfel ca mai avem de asteptat pana cand vom afla cine va beneficia de marele premiu, insa asteptarea nu va mai fi una prea lunga, avand in vedere modul in care s-a desfasurat jocul pana in momentul de fata, deci ne asteapta saptamani intereasnte.

In seara aceasta ne uităm la noua ediție de Survivor! Ești pregătit ? O nouă premieră la Survivor România! Ce presupune „Jocul de Captivitate”, cea mai nouă probă a show-ului de supraviețuire. Ai auzit bine! Astăzi, concurenții se duelează în jocul de captivitate. Începe o nouă săptămână la Survivor, pe PRO TV și cu o zi în avans pe VOYO.