SUA Anunta Numarul URIAS de Tancuri Leopard Promise Ucrainei

SUA Anunta Numarul URIAS Tancuri Leopard Promise Ucrainei

SUA anunta ca un numar urias de tancuri Leopard au fost promise Ucrainei pana in momentul de fata, conform secretarului Apararii din guvernul SUA, Lloyd Austin, pana in momentul de fata nu mai putin de 9 tari au promis sa trimita 150 de tancuri care sa fie folosite pe frontul deschis de catre Rusia.

SUA anunta si alte tipuri de ajutoare militare care vor fi trimise Ucarinei in cursul lunilor urmatoare, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre foarte multe tipuri de ajutor care va fi extrem de benefic in lunile urmatoare tarii, mai ales ca Rusia continua sa lanseze atac, dupa atac, fara mila in Ucraina.

“Coaliția de țări care donează tancuri Leopard Ucrainei continuă să crească. Și nouă țări s-au angajat acum să furnizeze peste 150 de tancuri Leopard. În fața campaniei crude de bombardare a Rusiei, numărul țărilor care furnizează mijloace de apărare aeriană continuă să se extindă.

De exemplu, la ultimul Grup de Contact, am auzit despre contribuția SAMP/T a Italiei și Franței. Statele Unite, Germania și Țările de Jos au făcut donații Patriot.

Și multe alte țări au oferit apărare aeriană cu rază mai scurtă de acțiune. Și atât Canada, cât și Germania au contribuit cu sisteme de apărare aeriană de rază medie precum NASAMS și IRIS-T.

Dar acum ne aflăm într-un moment crucial în cursul luptei Ucrainei pentru libertate. Și cu toții trebuie să demonstrăm hotărârea și unitatea noastră continuă. Asta înseamnă să ne îndeplinim angajamentele – complet și rapid.

Trebuie să oferim Ucrainei capacități complete pentru lupta care urmează, inclusiv piese de schimb și pachete de întreținere pentru a susține capabilitățile critice furnizate de membrii acestui Grup de Contact și echipamente suplimentare.”