Vesti ale Vodafone pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani

Vesti Vodafone Clienti GRATUIT Romani

Vodafone a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu noi masuri pe care le-a luat, iar asta pentru ca incepand de acum ne ofera gratuit, in mod complet neasteptat, posibilitatea de a castiga o varietate de premii care sunt disponibile prin intermediul aplicatiei My Vodafone.

Vodafone ofera aplicatia My Vodafone pentru telefoanele iPhone si Android in acest moment pentru a ne ajuta sa ne administram mult mai usor conturile pentru numerele de telefonie mobila, insa in cadrul aplicatiei avem deasemenea disponibile si anumite promotii speciale, precum cea pe care o vedeti mai jos.

Vestile care vin de la Vodafone Romania ne spun ca pana in data de 27 martie vom avea ocazia de a castiga o varietate de premii de la unii dintre partenerii care au oferte in cadrul aplicatiei My Vodafone, premiul cel mare fiind un card de carburant de la Rompetrol, ceva ce poate bucura multi oameni, in fina.

Vodafone Romania ofera detalii despre aceasta campanie direct in cadrul aplicatiei My Vodafone pentru clientii din Romania, astfel ca trebuie sa o accesati pentru a vedea ce trebuie sa faceti pentru a castiga premiile, iar daca inca nu ati instalat-o, atunci ar fi bine sa o faceti, si sa va activati contul pentru ea.

Bucură-te de primăvară cu zeci de premii în aplicația My Vodafone! Hai în app până pe 27 martie și participi automat în tragerea la sorți.