America Express in Saptamana FINALA, Anunt de ULTIMA ORA pentru Romani

America Express Saptamana FINALA Anunt ULTIMA ORA Romani

America Express intra in mod oficial in saptamana finala, unul dintre cele mai populare reality show-uri din Romania fiind in centrul unui anunt foarte important care a fost facut de catre Antena 1, iar asta pentru ca ni se aduce in atentie faptul ca mai multe episoade vor fi disponibile in cursul acestor zile.

America Express ne spune ca in ziua de duminica, 26 martie, vom afla in mod oficial cine a castigat competitia la care participa mai multe vedete in aceasta perioada, astfel ca urmeaza cateva zile si episoade extrem de interesante, cu provocari pe masura asteptarilor fanilor care urmaresc aceasta competitie de la bun inceput.

Dupa cum prea bine stiti deja, America Express se desfasoara in mai multe tari din America Latina, iar pentru ca ne apropiem de marea finala, competitia va deveni si mai intensa, cu mai multe provocari care ii vor pune foarte serios la incercare pe toti concurentii care incearca sa castige marele premiu care este oferit acum.

America Express va avea episoadele transmise inclusiv duminica de catre cei de la Atena 1, asa ca veti putea urmari toata desfasurara actiunii in toate aceste zile, in weekend episoadele fiind transmise la ora 20:00, in timp ce in cursul saptamanii ele sunt transmise la ora 20:30, asa cum se intampla de obicei.

Întotdeauna cu umorul la purtator, cu ghiozdanele în spate și după mii de km parcurși, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au ajuns în finală! Nu pierde săptămâna mega finalei America Express, de Duminică 19 Martie, până Duminică 26 Martie. Duminică 20:00, Luni, Marți, Miercuri 20:30 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Toți sunt determinați, ambițioși și dornici să câștige! Etapa celor puternici, de duminică până duminică! Cine va căștiga? Rămâne de văzut!