ATENTIONARILE de la E.ON pentru MILIOANELE de Clienti din Toata Romania

ATENTIONARILE E.ON MILIOANELE Clienti Toata Romania

E.ON, de care depind milioane de romani pentru furnizarea serviciilor de gaze naturale si energie naturala in acest moment, a emis o serie de atentionari despre care trebuie sa stie toti cei care isi platesc lunar facturile la companie, si asta pentru ca sunt oferite informatii cu privire la ceea ce putem plati folosind cardurile de energie.

E.ON explica mai jos faptul ca folosind cardurile de energie emise de catre Guvernul Romaniei, nu vom putea plati in agentiile companiei vreo factura, ci doar pe site-ul Postei Romane, sau eventual la postasii care vin cu POS-uri care permit plata facturilor folosind aceste carduri pe care le-au primit foarte multi oameni.

Puteti vedea mai jos explicatii clare oferite de catre E.ON Romania cu privire la acest spect, dar si un calcul cu privire la plata partiala a facturilor de energie cu un card de energie pe care Guvernul Romaniei l-a emis, dar foarte clar este spus ca se interzice plata altor servicii decat cele de energie.

E.ON Romania incearca sa le dea romanilor cat mai multe informatii corecte cu privire la modul in care se pot face plati folosind cardurile de energie in momentul actual, iar asta pentru ca exista anumite limitari normale despre care trebuie sa stim, totul pentru ca aceste carduri au un scop foarte bine definit.

Nu poți achita cu cardul de energie în magazinele E.ON. plățile cu acesta se fac exclusiv pe site-ul Poștei Române sau în agențiile acesteia. Poți plăti valoarea facturii sau o parte din aceasta, dar nu o sumă mai mare. Dacă pe factura ta există și alte servicii sau produse pe lângă consumul de energie electrică/gaze naturale, te rugăm să achiți contravaloarea lor utilizând alte canale de plată.

De exemplu, să presupunem că factura ta de consum are o valoare de 100 lei, din care 30 de lei reprezintă rata lunară la un serviciu de revizii/verificări la instalația de gaz. Suma pe care o poți compensa folosind cardul de energie este diferența 100 lei – 30 lei, adică 70 lei.