Anuntul BANCA Transilvania cu o IMPORTANTA Decizie Anuntata Clientilor Romani

BANCA Transilvania Anuntul IMPORTANTA Decizie Anuntata Clientilor Romani

BANCA Transilvania, inca una dintre cele mai mari din Romania si Europa de Sud-Est, a anuntat in mod oficial decizia importanta despre care trebuie sa stie oricare dintre clientii din toata Romania, iar asta deoarece a hotarat sa ofere gratuit o serie de premii pentru cei care isi fac nu anumit tip de card acum.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca oricare dintre romanii care isi fac un card Omnipass pana la jumatatea lunii aprilie vor avea posibilitatea de a castiga o consola Playstation 5, o pereche de ochelari VR, sau 2 console Nintendo Switch, toate fiind oferite de catre banca exclusiv celor care isi fac aceste carduri.

Pentru a avea sansa de a castiga premiile, trebuie sa adaugam aceste carduri in BT Pay, al BANCA Transilvania, si sa facem cu telefonul o plata de minim 200 de LEI in perioada campaniei, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru daca sunteti dornici sa profitati de tot in momentul de fata, campania fiind activa pentru o perioada limitata de timp.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce presupune participarea la campanie, dar si premiile care ne sunt oferite, asa ca merita sa va uitati cu atentie la tot ceea ce spune, si sa decideti daca vreti sa participati, sau nu, pentru a castiga oricare dintre premiile de mai jos.

Fie că e vorba de cursuri, de ieșit la cafea sau de binge watching serialul tău preferat, știm că vrei să fii the main character. Iar cu cardul BT – OmniPass, chiar ești: îți faci cardul în perioada 13 martie – 13 aprilie, îl adaugi în BT Pay, plătești cu telefonul de minim 200 de lei în perioada campaniei și intri automat în tragerea la sorți pentru: 1 consolă PlayStation 5, 1 pereche de ochelari VR, 2 console Nintendo Switch.