Masurile DIGI MOBIL foarte IMPORTANTE pentru Milioanele de Clienti

Masurile DIGI MOBIL IMPORTANTE Milioanele Clienti

DIGI Mobil este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din Romania, avand aproape 5 milioane de conexiuni active la momentul actual, reusind sa depaseasca de ceva vreme Telekom pe piata din tara noastra, iar lucrurile par sa mearga in continuare intr-o directie foarte buna pentru companie.

DIGI Mobil a anuntat zilele trecute faptul ca isi continua masurile de imbunatatire a retelelor de telecomunicatii pe care le are in tara, actualizand hartile cu acoperirea pe care o ofera prin serviciile de telecomunicatii disponibile pentru romani, compania laudandu-se cu cea mai mare acoperire din Romania acum.

Masurile DIGI MOBIL foarte IMPORTANTE pentru Milioanele de Clienti

DIGI Mobil actualizeaza o data la cateva saptamani hartile cu acoperirea pentru serviciile de telecomunicatii din Romania, retelele 2G, 3G, 4G, beneficiind din plin de investitiile constante pe care le face compania, in principal in extinderea retelei si imbunatatirea semnalului, fara a creste vitezele de internet, de exemplu.

Pe partea 5G, cei de la DIGI Mobil raman in continuare cu mult in urma concurentei, iar asta pentru ca au oprit de multa vreme investitiile in aceasta retea, mai exact de aproape 3 ani de zile, iar deocamdata pare destul de improbabil sa le reporneasca, avand in vedere ca nu e clarificata situatia echipamentelor Huawei.

DIGI Mobil ramane totusi principalul operator de telecomunicatii cand vine vorba despre portarile inregistrate in retea, avand si cele mai mici preturi din piata, insa din pacate calitatea serviciilor pe care le ofera ramane in continuare net inerioara celei de care se bucura clientii celorlalte grupuri de telecomunicatii.

Masurile DIGI MOBIL IMPORTANTE Milioanele Clienti harta acoperire