Anuntul Raiffeisen Bank cu o Hotarare foarte IMPORTANTA Luata pentru Clientii Romani

Anuntul Raiffeisen Bank Hotarare IMPORTANTA Luata Clientii Romani

Raiffeisen Bank a publicat un anunt oficial cu o hotarare foarte importanta pe care a decis sa o ia pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce face in materie de dobanzi pentru depozite, banca dorind sa ofere dobanzi mai mari pentru cei care sunt dornici sa profite.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca incepand de acum le permite romanilor sa beneficieze de dobanzi care le aduc posibilitatea de a castiga mai multi bani pentru banii inclusi in depozite, ele ajungand pana la 7.2% pe an pentru anumite tipuri de depozite, desigur pentru perioade limitate de timp.

Anuntul de mai jos al celor de la Raiffeisen ne prezinta cat se poate de clar ceea ce banca vrea sa faca, si daca erati in cautarea unui depozit de pe urma caruia sa castigati ceva mai multi bani decat in mod normal, atunci poate ca nu strica sa va orientati in baza acestei oferte pentru a activa un depozit acum.

Raiffeisen nu este prima, sau singura, banca de la care vedem oferte de acest gen in momentul de fata, altele avand promotii similare, si daca erati in cautarea vreuneia, e bine sa profitati cat ele sunt active, pentru ca asta nu se va intampla pentru o perioada foarte lunga de timp, din pacate pentru clienti.

Profită de dobânda avantajoasă de 7.2% pe an la depozitul la termen în lei pe 3 luni. Deschide acum depozitul din aplicația Smart Mobile. Dacă nu poți deschide cont 100% online, lasă-ne datele și te sunăm noi.

Nu ești încă client dar vrei oferta? E simplu, descarcă aplicația Smart Mobile și deschide contul direct de pe telefon. Ai zero costuri pentru toate beneficiile asociate contului! Apoi îți poți deschide depozitul simplu, tot din aplicația Smart Mobile.