Hotarari pentru DACIA Duster 3 de ULTIMA ORA Anuntate Oficial de DACIA

Hotarari DACIA Duster 3 ULTIMA ORA Anuntate Oficial DACIA

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie a SUV-ului atat de asteptat de catre un numar mare de romani din intreaga tara, este in centrul unui anunt foarte important acum, iar asta pentru ca DACIA a confirmat in mod oficial faptul ca noul model de masina va fi produs la uzina de la Mioveni, ca si Bigster.

DACIA Duster 3 va fi produs la Mioveni pe platforma CMF-B de catre cei de la DACIA, la fel ca si Bigster, compania anuntand ca vrea sa produca mai multe modele de masini care au lungimi cuprinse intre 4.1 metri si 4.6 metri, iar desigur ca tractiunea 4×4 nu va lipsi din SUV, asa cum isi doreste multa lume.

Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster 3 va avea inclusiv o versiune hibrida pusa la vanzare de catre compania DACIA, iar desigur ca aceasta va fi fabricata tot in Romania, astfel ca vorbim despre decizii care erau asteptate de multi oameni, in Romania fiind produs si modelul actual al SUV-ului atat de apreciat.

DACIA Duster 3 nu are si o posibila data de lansare dezvaluita de catre cei de la DACIA, ceva ce nu vine ca vreo surpriza prea mare, si asta deoarece compania romaneasca inca tine secrete aceste informatii pentru a putea vinde in continuare actualele modele de Duster in numar cat mai mare in Romania.

Atât viitorul Duster, cât și noul SUV bazat pe conceptul Bigster, sunt dezvoltate pe platforma CMF-B a Renault Group. Această platformă, competitivă și extrem de flexibilă, reprezintă un element important în strategia industrială a mărcii Dacia, asigurând dezvoltarea unei game largi de vehicule, cu lungimi de la 4,1 metri la 4,6 metri.

Pe această platformă se pot astfel produce vehicule cu tipuri diferite de caroserie: sedan, hatch și SUV din segmentele B și C, cu tracțiune 4×2 sau 4×4, și echipate cu motorizări termice sau hibride, conforme cu evoluția reglementărilor în domeniu. Datorită platformei CMF-B, Dacia dispune de agilitatea necesară pentru dezvoltarea noului său plan produs.