America Express la FINAL, Anuntul de ULTIMA ORA privind Concurentii

America Express FINAL Anuntul ULTIMA ORA Concurentii

America Express, reality show din Romania care inregistreaza un succes surprinzator de mare in aceasta perioada, este foarte aproape de final, iar episoadele de zilele acestea ne arata ultimele provocari prin care concurentii vor trece inainte de a se decide cine va castiga premiul in valoare de 50.000 de euro.

America Express se incheie la finalul acestei saptamani, iar Antena 1 a promis cateva episoade de exceptie pana atunci, inclusiv in weekend, cand va fi dezvaluita echipa castigatoare a competitiei, iar dupa cum ati putut vedea ieri, si veti vede astazi, concurenta este acerba intre toti cei care vor sa castige banii.

Daca sustineti o anumita echipa din cadrul America Express, atunci e bine sa stiti ca o puteti vota pentru a castiga in cadrul competitiei, iar asta pentru ca totul a fost gandit special pentru a ni se oferi posibilitatea de a sustine concurentii pe care dorim sa ii vedem drept castigatori, si putem face asta pana in 26 martie, inclusiv.

America Express este transmis in aceste zile de la ora 20:30 pe Antena 1, dar si in platforma de streaming video la cerere pe care trustul de televiziune il are, astfel ca aveti unde sa vedeti toata actiunea, si desigur sa votati pentru a va sustine favoritii, astfel incat ei sa castige premiul cel mare in aceasta competitie.

Săptămâna mega finalei America Express continuă… În această seară începe numărătoarea inversă pentru lupta finală! Tu cu ce echipă ții? Votează-ți echipa favorită în aplicația Antena 1 până duminică, 26 Martie, iar pe 27 Martie afli care este echipa favorită a publicului!