SECRET al WhatsApp foarte IMPORTANT pentru Telefoanele Android Dezvaluit Oamenilor

SECRET WhatsApp IMPORTANT Telefoanele Android Dezvaluit Oamenilor

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, a publicat un anunt oficial pentru utilizatorii de telefoane Android, iar prin el dezvaluie si o foarte importanta functie secreta despre care multi oameni nu au stiut, dar care poate fi extrem de utila pentru multa lume.

WhatsApp explica mai jos cum putem sa blocam salvarea de poze si clipuri video in telefoanele Android, ceva ce multi oameni stiu, insa separat de asta ne dezvaluie si cum putem sa ascundem pozele si clipurile video in telefoane, fara ca ele sa apara in biblioteca multimedia accesibila prin aplicatia standard a telefoanelor.

Puteti vedea mai jos ca WhatsApp Messenger ne recomanda crearea unui fisier .nomedia in folderul de imagini al aplicatiei pentru a ascunde tot ceea ce este acolo, astfel incat nimic sa nu poata fi accesat din afara aplicatiei, deci nu va deveni vizibil pentru absolut nimeni daca nu este accesata aplicatia de mesagerie.

WhatsApp Messenger explica pe website-ul sau cum putem sa beneficiem de aceasta functie secreta pentru a ascunde pozele si clipurile video de biblioteca multimedia a telefoanelor Android, dar si cum putem readuce totul la normal, procedura in sine fiind una cat se poate de simpla, deci oricin epoate sa profite de ea.

Alternativ, puteți crea un fișier .nomedia în folderul de imagini WhatsApp. Vă rugăm să rețineți că acest lucru va ascunde toate fotografiile dvs. WhatsApp din galeria telefonului dvs. Dacă doriți să vizualizați fotografiile în galeria telefonului dvs. mai târziu, ștergeți pur și simplu fișierul .nomedia.

Când descărcați un fișier media, acesta va fi salvat automat în galeria telefonului dvs. Opțiunea de vizibilitate media este activată în mod implicit. Această caracteristică afectează numai mediile noi care sunt descărcate odată ce caracteristica a fost activată sau dezactivată și nu se aplică pentru mediile vechi.