Vladimir Putin Vorbeste despre Planul pentru Pace Anuntat de China

Vladimir Putin Vorbeste despre Planul pentru Pace Anuntat de China

Vladimir Putin a anuntat ca planul de pace pe care China l-a anuntat pentru a se incheia razboiul din Ucraina ar putea fi baza pentru incheierea ostilitatilor, anuntul venind intr-un moment in care presedintele chinez Xi Jinping se afla la Moscova pentru a discuta cu “bunul sau prieten”, care este presedintele Rusiei.

Vladimir Putin a afirmat ca planul pe care China il propune are o serie de elemente in care el crede, si pe care le considera esentiale pentru stabilirea pacii in Ucraina, insa ramane de vazut in ce masura ceea ce se spune in conferintele de presa se va transforma intr-o realitate pe care si Ucraina sa o accepte.

“Putin spune că „planul de pace” al Chinei ar putea servi drept bază pentru reglementarea războiului din Ucraina. Dictatorul rus Vladimir Putin a declarat pe 21 martie, citat de CNN, că așa-numitul plan de pace al Chinei „poate fi luat ca bază pentru o reglementare pașnică” a războiului Rusiei împotriva Ucrainei

La o conferință de presă comună cu liderul chinez Xi Jinping la Moscova, Putin a spus că „crede în multe dintre punctele” propunerii Beijingului, criticată de aliații occidentali ai Ucrainei.”