Anuntul ING Bank pentru Clientii Romani, ce Ofera GRATUIT Acum

Anuntul ING Bank Clientii Romani Ofera GRATUIT Acum

ING Bank, una dintre bancile cele mai mari si mai importante din Romania, isi anunta clientii din tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit acum, dar asta vine si cu o cere importanta pentru ei, mai exact cu una care are in centru faptul ca pot castiga un telefon iPhone 14 fara sa faca chiar atat de multe.

ING Bank le cere clientilor din Romania sa spuna intr-un comentariu la o postare de pe Facebook daca au fost victimele unei fraude online prin phishing, invstitii false, sau alte metode, astfel ca daca s-a intamplat acest lucru, ati putea castiga un telefon mobil oferit de catre banca pentru noi acum.

Dupa cum spune anuntul celor de la ING, pana pe 26 martie se va desfasura aceasta campanie speciala, scopul sau fiind si de a ii ajuta pe alti romani sa descopere informatii care i-at putea ajuta sa evite sa devina o posibila victima a unui atac cibernetic in viitor, ceva care ii poate scuti de multe batai de cap.

ING are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la ceea ce putem face pentru a evita situatia in care cineva ar putea profita de noi, si ne-ar putea fura datele personale, sau banii din conturi, fiind recomandat sa profitam de ele pentru a invata cum sa fim mereu in siguranta.

Participă la concurs și poți câștiga un iPhone 14 prin tragere la sorți. Doar spune-ne în comentarii, până pe 26 martie, dacă ai fost vreodată victima unei fraude online prin phishing, investiții false sau prin alte metode. Împărtășește cu ceilalți povestea frumoasă care te-a prins în plasă și învață-i pe oameni să se ferească. Găsești regulamentul în primul comentariu.