AVERTIZARE a ENEL de Maxima IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

AVERTIZARE ENEL Maxima IMPORTANTA Toti Clientii Romani

ENEL, furnizor de gaze naturale si energie electrica pentru 3 milioane de romani dar cu iesirea din Romania anuntata oficial, ii avertizeaza pe clientii din toata Romania printr-un anunt de maxima importanta in legatura cu ceea ce ar trebui sa faca pentru a fi in deplina siguranta in momentul de fata.

ENEL le recomanda tuturor clientilor din Romania sa isi activeze factura electronica pe care sa o primeasca prin email, sau SMS, pentru a fi in totalitate siguri de faptul ca aceasta va ajunge la ei asa cum trebuie, si ca ei o vor putea plati fara probleme, dar si in deplina siguranta, inclusiv online.

Mesajul pe care ENEL Romania il transmite pentru milioanele de clienti romani are menirea de a ii invata pe acestia si ce anume pot face cand vine vorba despre primirea facturii pentru serviciile de care beneficiaza, iar asta pentru ca unii nici nu stiu ca exista mai mult de o optiune pentru a afla ce au de platit.

ENEL Romania nu este singura companie din Romania care ofera optiuni de acest gen pentru facturile care sunt emise pentru servicii, asa ca este important sa avem in vedere inclusiv aceste lucruri cand vine vorba despre modalitatile prin care ne sunt livrate facturile pentru serviciile de care beneficiem in mod regulat.

Este bine să fim precauți cu toții în această perioadă, așa că, pentru plata la electricitate sau gaz, nu este necesar să aștepți poștașul cu factura. Ai la îndemână factura electronică, pe care poți alege să o primești pe e-mail sau prin SMS. Rămâi în siguranță!

Factura aferentă unui cod de plată poate fi trimisă prin SMS către un singur număr de telefon, cel folosit la activarea serviciului. Primirea facturii prin SMS înseamnă că aceasta nu va mai fi trimisă prin poștă sau email. Pentru servicii în totalitate online, îți recomandăm să activezi Corespondența și factura electronică din MyEnel.