America Express: ULTIMA ORA, Seara DECISIVA pentru Concurentii din Competitie

America Express ULTIMA ORA Seara DECISIVA Concurentii Competitie

America Express, unul dintre cele mai populare reality show-uri din Romania, a intrat in momentul de fata in ultima saptamana inainte de marea finala, iar cei de la Antena 1 ii anunta pe fanii din toata Romania in legatura cu faptul ca aceasta urmeaza sa fie o seara decisiva pentru unii dintre concurentii participanti.

America Express urmeaza sa aiba o noua provocare foarte importanta derulata in aceasta seara, iar pentru unii dintre concurenti ar putea fi ultima, sau una dintre ultimele, la care vor participa in cadrul competitiei, asa cum s-a intamplat si cu ceilalti care au fost eliminati pana in momentul de fata din cadrul ei.

Puteti vedea mai jos cateva imagini din episodul pe care il vom vedea in aceasta seara in cadrul America Express, iar asta pentru ca ni s-au pregatit cateva surprize extrem de interesante, cei de la Antena 1 gandind totul pentru a le oferi romanilor un spectacol cat mai aproape de ceea ce isi doresc, si se asteapta.

America Express se va incheia la finalul acestei saptamani, cand vom afla si cine a castigat competitia, insa pana atunci vom vedea cu siguranta si mai multe provocari prin care vor trece concurentii, unele dintre ele urmand a-i lasa pe anumiti concurenti in afara show-ului, mai ales daca nu au sustinerea publicului.

Ce au în comun oul și tricicleta ? Ambele sunt probe eliminatorii în lupta finală! Nu pierde ultimele 2 ediții, astăzi de la 20:30 și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și-n AntenaPLAY! Seară decisivă la America Express: ultima eliminare pe Drumul aurului înainte de Marea Finală!