Instiintare a E.ON de Mare IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

Instiintare E.ON Mare IMPORTANTA Toti Clientii Romani

E.ON, grup de energie care furnizeaza electricitate si gaze naturale pentru un numar mare de romani in momentul de fata, a decis sa emita o instiintare pentru toata lumea cu privire la ceea ce inseamna cei mai mari consumatori de energie dintr-o casa, adica acele aparate electronice din cauza carora avem cel mai mare consum inregistrat.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca frigiderul, masina de spalat vase, sau rufe, televizorul, sau chiar routerul de internet, sunt in top 10 cei mai mari consumatori de electricitate ai unei case, ceea ce desigur ca ar trebui sa ne spuna unde anume putem face economii mai mari de energie in fiecare zi.

Conform celor de la E.ON Romania, compania ne poate oferi recomandari pentru a ne reduce cu pana la 30% consumul anual de energie, care pentru o casa cu 3 persoane poate ajunge pana la 3.400 kWh, deci o cifra substantiala care ne genereaza si un consum ridicat pentru clientii care le folosesc in propriile case.

E.ON Romania a creat pe website-ul sau o lista a aparatelor electrocasnice care genereaza cel mai mare consum de energie in utilizarea zilnica, iar totul in conditiile in care foarte multi oameni se intreaba foarte serios cum pot face economii la energie electrica in aceasta perioada in care preturile sunt tot mai mari.

Ştiai că frigiderul, mașina de spălat vase, televizorul și routerul de internet sunt în 𝐭𝐨𝐩 𝟏𝟎 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞? Acestea pot să consume, împreună, până la 3.400 kWh anual!  Vestea bună este că există soluții care ne pot ajuta să economisim până la 30% din consumul anual de energie. Sunt pași mici care pot să facă diferența la facturi în fiecare lună.

50% din energia electrică dintr-o locuință este consumată de centrala termică, aragaz electric și congelator; O gospodărie în care locuiesc trei persoane consumă anual aproximativ 3.400 kWh. Eficienţa energetică acoperă un ansamblu vast de măsuri, dar un prim pas, simplu de aplicat și cu efect imediat în consum, este să evităm risipa de energie.