Masura pentru DACIA Duster 3 de IMPORTANTA Serioasa Inaintea Lansarii

Masura DACIA Duster 3 IMPORTANTA Serioasa Inaintea Lansarii

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din Romania, iar dupa cum prea bine stiti deja, el urmeaza sa vina cu o revolutie majora pentru acest segment de masini pe care compania de la Mioveni le vinde in intreaga lume, cu succes foarte mare chiar.

DACIA Duster 3 va fi lansata de catre DACIA anul viitor, compania incepand deja sa testeze noul SUV pe drumurile publice din Romania, iar prezentarea este programata pentru toamna acestui an, dar masura aducerii pe piata inainte de jumatatea anului 2025 este una care, in final, va fi extrem de importanta.

DACIA Duster 3 va fi mai ietina cu 2.000 – 5.000 de euro pentru ca este lansata in 2024 cu standardul EURO 6, in loc de 2025 cu standardul EURO 7, iar asta deoarece trecerea la urmatoarea generatie de motoare va genera si o crestere substantiala a preturilor pe care clientii vor trebui sa le plateasca pentru masini.

Producatorii auto au avertizat la unison in legatura cu aceasta majorare masiva de preturi pentru masinile care vor avea motoare EURO 7, iar cum DACIA Duster 3 nu va face parte dintre ele, la fel ca si Bigster, nu va trebui sa platim cu mult mai mult pentru a o cumpara, chiar daca masina in sine va fi mai scumpa la lansare.

DACIA Duster 3 va fi mai scumpa din cauza numeroaselor schimbari si imbunatatiri pe care cei de la DACIA le vor face, insa cu toate acestea, masina ramane foarte atractiva, si va fi mult mai atractiva decat ar fi fost daca era lansata la jumatatea anului 2025, cand situatia va fi cu mult diferita fata de cea de acum.