Informare a CEC Bank cu care ii ALERTEAZA pe Clientii din Toata Romania

Informare CEC Bank ALERTEAZA Clientii Toata Romania

CEC Bank, una dintre cele mai mari si mai vechi banci din Romania in momentul actual, a publicat un mesaj extrem de important prin care ii alerteaza pe clientii din toata tara in legatura cu un pericol extrem de serios despre care ne-a mai vorbit si in trecut, dar care din pacate ramane foarte actual.

CEC Bank explica prin mesajul de mai jos faptul ca daca suntem tinta unui atac de tip phishing prin intermediul caruia ni se cer informatii confidentiale, indiferent daca acesta vine prin SMS, email, retele de socializare, trebuie sa fim extrem de vigilenti, si sa nu dezvaluim informatiile de acest gen catre nimeni.

Alerta de mai jos a celor de la CEC Bank ne pune in vedere faptul ca aceste tipuri de mesaje nu vin de la banca, ci de la entitati necunoscute al carui singur scop este de a fura datele de acest gen, pentru ca intr-un final sa ajunga sa fure si banii din conturi, putand chiar sa ne infecteze si dispozitivele in proces.

CEC Bank are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la aceste tipuri de mesaje malitioase, astfel ca putem sa afla mai multe despre ele daca accesam paginile de dcate cu ajutor in legatura cu modul in care ne putem proteja de ele, sau putem elimina efectele pe care acestea le cauzeaza.

Dacă primești vreodată un e-mail sau SMS în care îți sunt cerute aceste date, nu răspunde solicitărilor și nu accesa link-uri suspicioase. Aceste mesaje conțin deseori avertizări și solicită acțiuni imediate, precum trimiterea rapidă a informațiilor confidențiale sau accesarea unui link.